Landelijk leverancier voor bedrijven en event planners! 06 229 35 156
  • Gewoon perfect geregeld!
0

Over de webshop van jouwballonnen.nl

Hoe bestel je ballondecoraties?

In de webshop van Jouwballonnen B.V. heb je heel eenvoudig binnen 3 stappen de ballondecoraties besteld.

1. Creëer zelf je ballonnendecoratie.

Ontwerp o.a. zelf je ballonnenboog of ballonnenpilaar.
Zo wordt het jouw eigen ontwerp!

2. Vul je gegevens in.

Vul de velden in met je gegevens. Bepaal zelf de bezorgdatum en tijd. Heb je een opmerking? Prima. Bij het tekstvak “bestelnotitie” kan je je opmerking plaatsen.

3. Betaal veilig met Ideal of creditcard.

Altijd veilig betalen!

Je kunt in de webshop van jouwballonnen B.V. eenvoudig online betalen, maar het is net zo makkelijk om eerst een offerte aan te vragen.
Via het contactformulier beantwoorden wij je vraag binnen 24 uur.

Maatwerk.

Jouwballonnen.nl is speciaal ontworpen als maatwerk voor de bezoeker. Met deze webshop streven wij landelijk naar het optimale gebruikersgemak en presenteren wij ons als vertrouwd partner in ballondecoraties. Eenvoudig online bestellen, dat is ons motto en de wens van de bezoeker. Ook ontwerp je bij ons je eigen ballondecoraties met ruime kleur en vorm mogelijkheden!
Maak het jouw feest met de allermooiste (ballon) decoraties!

Ben je ondernemer?

Ondernemers kunnen de bestelling betalen op factuur! Zo kan je voor je bedrijf gewoon online een bestelling plaatsen, zonder dat je direct online dient te betalen. Ideaal!

Heb je een vraag? We staan je graag ter beschikking en mailen altijd binnen een paar uur terug.
Bel naar 06 229 35 156 of mail naar info@jouwballonnen.nl

Onze Sempertex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Sempertex ballonnen, zijn in tegenstelling tot de goedkopere merken, gemaakt van 100% pure natural biodegradable latex. Dit betekent dat de recycleertijd van onze ballonnen even lang duurt als de recycleertijd van een eikenblad. Onze ballonnen zijn tevens volledig ISO en TUV goedgekeurd.
Latex ballonnen zijn niet van plastic gemaakt
De meest voorkomende misvatting is dat een latex ballon van plastic is. Dat is niet het geval. Er bestaan twee soorten ballonnen: latex ballonnen en folieballonnen. Alleen latex ballonnen worden gebruikt bij bijvoorbeeld oplatingen. Een latex ballon wordt gemaakt van het sap van de rubberboom. Een latex ballon is dus 100 % biologisch afbreekbaar. Latex ballonnen doden geen dieren!