Landelijk leverancier voor bedrijven en event planners! 06 229 35 156
  • Gewoon perfect geregeld!
0

Betaalmogelijkheden & Bezorgen

Veilig online betalen!

Via onze webshop  kan je met Ideal en je creditcard veilig en snel online betalen.

Betalen op factuur

Alleen bedrijven en instellingen kunnen kiezen voor de optie “betalen op factuur”. Als je kiest voor betalen op factuur, dan krijg je, na de bestelling, de factuur direct in je mailbox. Bij ons geldt een betalingstermijn van maximaal 14 dagen. Voor gedetailleerd informatie over de overeenkomst na je bestelling, verwijs ik je graag naar onze algemene voorwaarden.

Je bestelling annuleren of verplaatsen

Geen probleem! Lees ons artikel over de bestelling annuleren.

Alles op jouw datum en tijdstip bezorgd!

Jouwballonnen heeft een unieke positie in Nederland als het gaat om het kiezen van jouw datum en tijdvak. Wij kunnen al na 14 uur na je bestelling de decoraties kant en klaar bezorgen. En als enige ballonnen leverancier in Nederland kan je bij ons kiezen voor een tijdvak van levering van slechts 1 uur. Niemand doet ons dat na. Geweldig toch? Hoef je niet zo lang te wachten. Jouwballonnen B.V. streeft er naar om je bestelde producten zo goed en zo snel mogelijk voor je te bezorgen. Onze chauffeurs helpen je zelfs met de plaatsing van de decoraties!

Bezorging

  • Voordat je een bestelling helemaal hebt afgerond, mag je zelf een datum en tijdstip van bezorging invullen. Onze chauffeur zal er dan alles aan doen om je producten op het afgesproken tijdstip te bezorgen. Om de ritten voor ons rendabel te houden, rekenen wij €0.44c. p/km vanuit Soest (3766ZD).
  • Het product dat je hebt besteld, wordt kant en klaar bezorgd. Dit wil zeggen dat de chauffeur zorgt dat alles netjes, en op de juiste plaats, neer zet.
  • Als de bestelling niet in zijn geheel in de bus past, dan zal de chauffeur bij jou op locatie het restant van de decoraties moeten maken. Wij gaan er van uit dat dit geen probleem is. De door jou aangegeven datum en tijdstip zijn slechts indicatief. Door overmacht (denk aan files bijvoorbeeld) kan het zijn dat je product (te) laat wordt bezorgd. In dit geval heb je helaas geen recht op een vergoeding. In de praktijk zijn wij echter zo goed als nooit te laat. Iets vroeger komt wat vaker voor.
  • Nadat de chauffeur de producten goed heeft afgeleverd, is het product jouw verantwoordelijkheid.
  • Mocht je onvrede ervaren, bel dan direct. Dan lossen we het voor je op!