Ballondecoraties voor Winkels, Bedrijven & Eventplanners 06 229 35 156
  • Gewoon perfect geregeld!
0

Wat is een ballonpilaar?

Hoe kunnen we helpen?

Wat is een ballonpilaar?

wat is een ballonpilaar
2 min. leestijd
[social_share_button themes=’theme1′]

Een staander van ballonnen

Als je er op let, zie je ze overal voor de entree staan. Ballonpilaren. Maar wat is nu eigenlijk een ballonpilaar en waar bestaat een ballonnenpilaar uit?

Wat is een ballonpilaar?

Een ballonnenpilaar wordt ook wel ballonstaander of ballonnenzuil genoemd. Dit komt omdat de ballonnen pilaar een recht op staande vorm heeft. Het is een staander van ballonnen.

De pilaar van ballonnen bestaat uit ballonclusters, en het frame. Een balloncluster is een viertal ballonnen, die in elkaar zijn gedraaid. Deze cluster van vier ballonnen rijg je om het frame. Het frame bestaat uit een pvc buis van circa 1.50 meter. Er gaan ongeveer 9 ballonclusters, dus 36 ballonnen, aan de pvc buis van 1.50m.

De topballon van een ballonnenpilaar

Kenmerkend voor een ballonnenpilaar is de grote ballon op de kop van de staander. Dit wordt ook wel de top ballon genoemd. Deze topballon is een hele grote ballon van 80cm. De topballon wordt met tape, of een figuurballon, aan de pvc buis vastgemaakt.

Hoe blijft de ballonpilaar staan?

De pilaar van ballonnen blijft niet op zich zelf staan. Het frame is een rechte pvc buis van 1.5 meter. Om te zorgen dat de buis blijft staan, gebruiken wij een tegel, met in het midden een ijzeren stang van ca. 1.20 meter. De tegel is normale stoeptegels van 30 x 30cm. De stang is 10mm dik, waardoor je de pvc buis er precies overeen kan schuiven. Het totaal van de pvc buis met 9 ballonclusters, de topballon, en de tegel met stang, is de ballonpilaar.

Deze vorm van ballondecoratie is rond de twee meter hoog, en 66cm breed.

Maak je eigen ballonpilaar in de webshop
Nu je weet waar ballonpilaren van worden gemaakt, is het leuk om in onze webshop online zelf jouw ballonnenpilaar te maken. Kies uit 40 kleuren!

Waar wordt een ballonstaander voor gebruikt?

Een ballonstaander koop je eigenlijk altijd per twee stuks. Dit komt omdat je de ballonzuilen netjes aan beide zijkanten van de entree/deur kan plaatsen.

Deze ballonnen decoratie is een echte eye-catcher voor iedere ingang! Je laat er duidelijk mee zien dat je iets te vieren hebt! Een verjaardag, een bruiloft, een lustrum of bijvoorbeeld een geboorte. Bekijk de foto’s van andere klanten

Bedrijven gebruiken de ballonversieringen vaak voor marketing doeleinden. Ze plaatsen de 2 ballonpilaren voor de ingang om meer bezoekers te trekken en hun product extra onder de aandacht te brengen.

Wil je zelf ballonpilaren maken en bestellen? Start dan direct met ontwerpen!


Mensen lezen ook: Wat is een ballonnenboog?


staander van ballonnen

Naar boven

[social_share_button themes=’theme14′] [widg-recent-articles title=’Andere leuke weetjes’ number_of_articles=5 order_by=’date created’ ]