Ballondecoraties voor Winkels, Bedrijven & Eventplanners 06 229 35 156
  • Gewoon beter geregeld!
0

Wat is een ballonboog?

Hoe kunnen we helpen?

Wat is een ballonboog?

wat is een ballonboog
25-05-2019 | 2 min leestijd
[social_share_button themes=’theme1′]

Een boog van ballonnen

Het lijkt voor de hand te liggen als je iemand de vraag stelt: “Wat is een ballonboog”. Iedereen heeft een ballonnen toch namelijk wel eens gezien.

Wat is nu eigenlijk een ballonnenboog?

Een ballonnenboog is een boog met meerdere ballonclusters, die om een flexibel stuk materiaal, het frame, wordt geregen. Het totaal van de ballonclusters om het frame is de ballonnenboog. Met een boog wordt een gekromde vorm bedoeld. Anderen noemen het “een haag” van ballonnen.
Een balloncluster is een viertal ballonnen, die in elkaar zijn gedraaid. Deze ballonclusters schuif je om de pvc buis van 5, 6 of 7 meter.
PVC is flexibel materiaal en wordt gebruikt als frame voor de ballonnen decoratie. Als je de pvc buis helemaal bedekt met ballonclusters, ziet het er uit als een prachtige ballonnenboog.

Hoe blijft de ballonboog staan?

De boog van ballonnen blijft niet op zich zelf staan. Het frame is een pvc buis van minimaal 5 meter, en het is recht in originele staat. De pvc buis moet worden gebogen om er een ballonnenboog van te maken. Om te zorgen dat de pvc buis gebogen blijft staan, gebruiken wij een tweetal tegels met in het midden een ijzeren stang van ca. 1.20 meter. De tegels zijn normale stoeptegels van 30 x 30cm. De stang is 10mm dik, waardoor je de pvc buis er precies overeen kan schuiven. Het totaal van de pvc buis met minimaal 30 ballonclusters, en de 2 tegels met stang, is de ballonnenboog.

Eye-catcher

Waar wordt een ballonboog voor gebruikt?

De ballonnenboog dient hoofdzakelijk als eye-catcher bij de entree. Het is opvallende versiering, met circa 150 ballonnen, die je naar eigen smaak kunt samenstellen. Er zijn wel meer dan 40 kleuren, waaruit je kunt kiezen.

De boog wordt vooral ingezet als mensen iets te vieren hebben. Een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, een bruiloft of een lustrum.

Bedrijven gebruiken de ballonnenboog meestal voor marketing doeleinden. Zij plaatsen de ballonnenboog voor de ingang om meer bezoekers te trekken, en/of hun product onder de aandacht te brengen.

Mensen lezen ook: Wat is een ballonnenpilaar?


boog van ballonnen

Naar boven


[social_share_button themes=’theme14′] [widg-recent-articles title=’Andere leuke weetjes’ number_of_articles=5 order_by=’date created’ ]