Landelijk leverancier voor bedrijven en event planners! 06 229 35 156
  • Gewoon perfect geregeld!
0

Ballonnenboog voor een dubbele deur

Wat zijn de maten van een ballonnenboog voor 2 deuren?

Als je een ballonnenboog wilt bestellen voor de deur, dan is het raadzaam om te kijken hoe breed de doorgang is. In onze webshop kan je kiezen uit 3 maten. Een ballonnenboog, maat M, een ballonnenboog, maat L en een hele grote ballonnenboog, maat XL.

In dit artikel vind je meer informatie over de maat van de ballonnenboog voor een dubbele deur.

Wil je liever een kleinere boog, lees dan het artikel over een ballonnenboog voor een enkele deur.

De 2-deurs ballonboog is in de breedte circa 2.50 meter en in het midden circa 2.30m hoog. Omdat de ballonbogen worden gemaakt van pvc buizen, is de breedte en hoogte makkelijk verstelbaar.

Je kiest voor de ballonnenboog maat L als jouw doorgang 2 deuren breed is of als jouw doorgang erg hoog is. De ballonnenboog, 2 deuren breed, kan je zowel buiten als binnen plaatsen. Onze bezorger plaatst de boog naar jouw wensen. Ideaal!

Hoe kan ik een ballonnenboog bestellen?

In onze webshop is het heel eenvoudig om alles geheel online te regelen. Als eerste ga je naar de pagina van de ballonnenboog tool. Daar kan je zelf de ballonnenboog gaan samenstellen. Je kiest 1, 2, 3 of 4 kleuren voor de boog. Je ziet direct het resultaat! Als je tevreden bent dan selecteer je de maat van de ballonnenboog. In dit geval, maat L.

Wat is de prijs van een ballonnenboog voor een dubbele deur? Vervolgens zie je de prijs van de ballonnenboog, incl. btw en excl. de bezorgkosten. Deze prijs voor de ballonnenboog is bij ons standaard €116.00.

Plaats je product in het winkelmandje. Daar vul je de postcode in van het bezorgadres. Nu zie je de totaal prijs van de ballonnenboog, dubbele deur.

Ben je tevreden over het product en de totaalprijs? Volg de stappen naar de gegevens pagina. Vul daar online een bezorgdatum en tijdvak in. En natuurlijk de overige gegevens, zoals het factuur- en bezorgadres. Als laatste rond je de bestelling af door een iDeal of creditcard betaling te doen. Na je bestelling ontvang je direct de factuur en de bevestiging in de mailbox.

Ontwerp hier zelf de ballonnenboog

Tip voor de ballonnenboog

Als wij de ballonnenboog voor 2 deuren bij jou hebben neergezet, is de ballonnenboog jouw verantwoordelijkheid. Een goede tip voor het behoud van de ballonboog is dat je deze zoveel mogelijk uit de wind houdt. Zorg dus dat hij strak voor je entree staat en maak de ballonnenboog ergens aan vast. Een tweede goede tip is om de ballonnenboog ‘s avonds binnen te zetten. De totale lengte van de ballon boog is 6 meter. De ballonnen (+ frame) zitten los op de ” voeten” van de boog. Het is derhalve erg eenvoudig om hem naar binnen te halen, en ‘s ochtends weer op te zetten.

Lees meer informatie over onze decoraties


[wpb-product-slider posts=”12″]